Že v klavnicah po primarni obdelavi mesa hiter proces hlajenja zagotavlja hiter doseg minus temperatur v šok komorah. Potem se meso shrani v ohlajenih prostorih, prevaža in ponovno skladišči do končne prodaje in razstavljanja v mesnicah, komorah in vitrinah, kjer išče svojega končnega kupca. Celoten proces hlajenja se nadzoruje s sistemom za spremljanje temperature HACCP.
MB Frigo Groupa že 40 let razvija in nadgrajuje lastni program hladilne opreme. Na novo nameščena robotska linija za izdelavo hladilne opreme omogoča izdelavo najkakovostnejših izdelkov z minimalnimi obratovalnimi stroški brez napak.
Hladilni sistemi MB Frigo so namenjeni:
klavnicam in predelavi mesa
mesarjem
skladišča, hladilnice in distribucijski centri
hoteli in restavracije
predelovalna industrija
druga živilska in neživilska industrija
Ekipa strokovnjakov MB Frigo prilagaja hladilne sisteme točno določenemu prostoru in namenu, ki zagotavljajo najboljši izkoristek hlajenja in največji potencial prihranka energije z najnižjimi možnimi stroški naložbe.
Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke.
Več o piškotkih